Talk:Main Page

From Beyond Social wiki
Jump to: navigation, search

Discussies / Suggesties voor de hoofdpagina

Layout

De huidige opmaak is erg druk voor mijn gevoel; Ik zie een heleboel informatie, weliswaar zeer overzichtelijk geordend, maar wel nog altijd erg veel (op een 13" scherm is het redelijk heen en weer scrollen). Aangezien dit toch ons voorportaal is (en daarmee ook meteen een indruk moet geven van wat nu Beyond Social zo goed maakt), is het wellicht niet beter om al wat hoger te starten met de highlights en de About sectie op een aparte pagina weer te zetten?

Oude spullen

(Door ????) Ik zie dat mijn oude link over want to join us er nog op staat. Wellicht moet die ook opnieuw geschreven worden (en bijvoorbeeld linken naar de nieuwe Wiki Tutorial)? Het is al een halve tutorial in zichzelf.

Omgekeerde wereld

(Door Bruno Setola)

Waarom is er op de homepage wel veel ruimte bovenin ingeruimd voor 'recent files' (plaatjes zonder context), maar zijn recent posts totaal niet aanwezig op de homepage?

Er is vandaag iets door mijn studenten online gezet (http://beyond-social.org/wiki/index.php/Overruled_Game:_Play_with_the_System), maar geen idee hoe anderen kunnen zien dat zij gepost hebben, zonder deze directe link. Maar ze kunnen wel het plaatje zien dat in hun post is gebruikt. Ik stel voor het om te draaien: plaatjes mogen onzichtbaar, posts mogen zichtbaar.