Talk:Main Page

From Beyond Social

Discussies / Suggesties voor de hoofdpagina

Layout

De huidige opmaak is erg druk voor mijn gevoel; Ik zie een heleboel informatie, weliswaar zeer overzichtelijk geordend, maar wel nog altijd erg veel (op een 13" scherm is het redelijk heen en weer scrollen). Aangezien dit toch ons voorportaal is (en daarmee ook meteen een indruk moet geven van wat nu Beyond Social zo goed maakt), is het wellicht niet beter om al wat hoger te starten met de highlights en de About sectie op een aparte pagina weer te zetten?

iris: wat mij betreft is voorpagina ook veel te druk. Met name voor mensen die niet met wiki's bekend zijn, werkt dit verwarrend. Ik zou de voorpagina beperken tot introtekst / links naar 1) editorials, 2) news, 3) contribute, 4) about / en dan bijvoorbeeld 3 random afbeeldingen uit beeld database van beyond social.

- De mainpage / talk keuze vind ik wel erg goed, maar jammer dat je niet ziet wie de 'talker' is. - De read / edit / add topic / ... etc rij is ook erg mooi en in geest met opzet Beyond Social. - Rechterkolom en overige ruis mag weg denk ik. - Overige pagina's mogen wat mij betreft ook opgeschoond worden.

Menu

Include minors


Oude spullen

(Door ????) Ik zie dat mijn oude link over want to join us er nog op staat. Wellicht moet die ook opnieuw geschreven worden (en bijvoorbeeld linken naar de nieuwe Wiki Tutorial)? Het is al een halve tutorial in zichzelf.

Omgekeerde wereld

(Door Bruno Setola)

Waarom is er op de homepage wel veel ruimte bovenin ingeruimd voor 'recent files' (plaatjes zonder context), maar zijn recent posts totaal niet aanwezig op de homepage?

Er is vandaag iets door mijn studenten online gezet (http://beyond-social.org/wiki/index.php/Overruled_Game:_Play_with_the_System), maar geen idee hoe anderen kunnen zien dat zij gepost hebben, zonder deze directe link. Maar ze kunnen wel het plaatje zien dat in hun post is gebruikt. Ik stel voor het om te draaien: plaatjes mogen onzichtbaar, posts mogen zichtbaar.


Dag Bruno, dit was hele goede feedback, die we mee hebben genomen in de doorontwikkeling van de BS layout. Nu we gebruik van van formulieren, die gerepresenteerd worden met featured images, zullen edits veel meer op gaan vallen op de voorpagina. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Manetta (talk) 22:36, 24 October 2017 (CEST)

Development ideas from Alice and Angeliki

  • Keep only user profiles - for instance, when creating a new account, you are redirected to a form to add a profile to your user, which is different form a user profile and is somewhat confusing.
  • When clicking on a section on the table of contents that has parenthesis, commas etc doesn't guide me to the chapter. It needs fixing!
  • Work with the frictionary 2020: better terms and add descriptions